Monday, April 5, 2010

Βασίλειο checked


Εισβολή στο blog του soul για μια και μοναδική εμφάνιση.
Το σημερινό μου θέμα δεν είναι μουσικό,είναι όμως κάτι που συνδέεται άμεσα με τη μουσική,κάτι που αν δεν υπήρχε,η μουσική δεν θα είχε νόημα,τα χρώματα δεν θα τα είχαμε ανάγκη,η φωνή του αντίθετου φύλλου θα ήταν μηδενικής αξίας.Κάτι που αν δεν υπήρχε,η ζωή θα ήταν μίζερη,άχρωμη,άοσμη,χωρίς νόημα.Αυτό το κάτι είναι ο έρωτας και κατ επέκταση η σχέση μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας.Μια ερωτική σχέση,αλλά αλήθεια όταν ένας άντρας και μια γυναίκα συνδέονται σε καθημερινή βάση πως να μην είναι ερωτική;Είναι πάντα.Φτάνεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα να αποκαλέσεις έναν άνθρωπο ''άνθρωπό σου'',το νιώθεις,δίνεις και παίρνεις πράγματα που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη,αγαπάς και αγαπιέσαι,επιτέλους βρίσκεις την γωνίτσα που κουρνιάζεις και είναι γεμάτη οξυγόνο.Πόσο άνθρωπός σου είναι ο άνθρωπός σου;Εν τέλη πόσο μακριά θα έφτανες για τον άνθρωπό σου;Και όταν το ''εμείς'' έρχεται αντιμέτωπο με το ''εγώ'' σου,το ''εγώ'' μπορεί να μεταμορφωθεί σε ''εμείς'' σε στιγμές αδυναμίας;Δεν τα καταλαβαίνω αυτά που γράφω.Εντάξει έχω κάνει μαλακίες στο παρελθόν με μέτρο,έχω αναλογιστεί λάθη,δεν έχω περάσει ποτέ σε ακραία σημεία,έχω βάλει το ''εμείς'' σε θρόνο,το βάζω και στην παρούσα φάση,εν έτη 2010,έχω καταφέρει να αγαπήσω,να ερωτευθώ με μανία αλλά πάνω από όλα να εκτιμήσω όσα μου δίνονται.Χωρίς καταμετρήσεις και αηδίες,συναισθηματικά και μόνο.Για εμένα αυτό υπήρξε πάντα ο οδηγός,τα θέλω μου πρέπει να συμβαδίζουν με το ''εμείς'' αλλιώς τραβώντας ένα μικρό τουβλάκι θα κατέρρεε ο δικός μας πλανήτης.Η κοσμοθεωρία μου ας καταρρεύσει,εσύ ποτέ δεν θα ήθελα να καταρρεύσεις στα μάτια μου.Μάλλον και τα δύο με γαμάνε μόνο που τα γράφω.Τα κτητικά δεν τα γούσταρα ποτέ αλλά στον έρωτα δεν υπάρχει άλλη οδός.Θες εξ ολοκλήρου τον ''άνθρωπό σου'' και όπως εσύ θες εξ ολοκλήρου τον άνθρωπό σου,σε θέλει και εκείνος.Η μουσική μιλάει για εμάς τους δύο,αυτό είναι το ''εμείς'',αν πατήσεις το pause για εμένα θα υπάρχει stop.Τα λάθη γίνονται και υπάρχουν για να τα συγχωρούμε αλλά τα λάθη που δεν συγχωρούνται υπάρχουν για να καταστρέφουν.Αγάπήσε με το κεφάλι την επόμενη φορά και αν θες να καταστρέψεις,κατέστρεψε, απλώς μείνε μόνος σου στον πύργο,ο θρόνος στο βασίλειό σου πρέπει να σου ανήκει 100% και αν αποφασίσεις να δώσεις το βασίλειό σου σε κάποιον άλλον,έχε στο νου σου πως ο πύργος θα πρέπει να σέβεται τον/την επόμενη/ο βασιλιά/βασίλισσα,όπως ακριβώς εσένα.

9 comments:

  1. o mi gi. grafeis polyploka, elpizw na niw8eis pio...apla :p λάικ δόου.

    ReplyDelete
  2. Δεν υπάρχει απλοικότητα στα συναισθήματα όταν αναφερόμαστε στον έρωτα,για εμενα τουλάχιστον.

    ReplyDelete
  3. όου! Ερωτικό vertigo!
    Πριν το απορρίψεις, επεξεργάσου του λιγάκι: Τα μεγάλα και τα ουσιαστικά είναι απλά. Εμείς τα περιπλέκουμε, χάνοντας την ουσία.

    Arrostia, ελπίζω να εξακολουθείς να με συμπαθείς παρά το κόμμεντ που άφησα στου Indiefuck για το δίσκο των Jucifer. To άφησα μεν με προβοκατόρικη διάθεση, ισχύει, όμως, αυτό που έγραψα ότι δηλαδή μου άρεσε. Δεν το βρήκα τόσο αισχρό όσο γράφει.Ο Indiefuck παίζει να με έχει αντιπαθήσει οριστικά και ανεπανόρθωτα μετά το σχόλιό μου. :p

    A!Φιλιά από Μακεδονία. :)

    ReplyDelete
  4. Τα μεγάλα και ουσιαστικά είναι τα μικρά...Αυτό είναι το θέμα....Εμείς τα περιπλέκουμε όλα γιατί γουστάρουμε να το κάνουμε.
    Δεν άκουσα τον δίσκο των Jucifer ακόμα...so δεν μπορώ να κρίνω αν είναι καλός ή κακός γμτ,θα σου πω την επόμενη φορά.Λες να δημιουργείς αντιπάθειες?Πόσο μακριά βρίσκεσαι ρε Τ.Τ?
    ΦΙΛΑΚΙΑ

    ReplyDelete
  5. Μακριά, χιλιομετρικά και νοηματικά...
    Μπα, δε δημιουργώ τόσο έντονα συναισθήματα όπως αυτό της αντιπάθειας, μια λοβοτομή, όμως, μετά το σχόλιό μου, μπορεί να σκέφτηκε ότι μου χρειάζεται.. :P
    Όσο για το 'Throned in Blood', δεν είναι αισχρό μέταλ και μάλλον αυτό είναι το ζήτημα. Το σωστό μέταλ οφείλει να είναι αισχρό! Όταν (το μέταλ) νοθεύεται με αβανγκάρντ στοιχεία, υπάρχει ο κίνδυνος το αποτέλεσμα να είναι γελοίο, όπως συνέβη σε μεγάλο βαθμό με το συγκεκριμένο άλμπουμ. Χαλάω την έκπληξη, αλλά δεν πειράζει, στο ακροτελεύτιο τρακ, το 'Armageddon', θα κοιτάξεις το πλέιέρ σου μήπως παρεισέφρησε, κατά το downloadάρισμα, κάνα αδέσποτο τραγούδι από αλλού. Θα γελάσεις τρανταχτά, λέμε! Υπάρχουν και θετικά στοιχεία, όμως..

    ReplyDelete
  6. θεμη τεραστιο κειμενο mας συγκινησες
    χαιρομαστε που εισαι τοσο αγαπιδης και διαφανης
    we love you , αντε να σε δουμε και απο κοντα

    462+tiger.

    ReplyDelete
  7. Το κείμενο το χει γράψει η arrostia, εγώ εξάλλου ποτέ δε θα μπορούσα να γράψω τόσο γαμάτα.

    Οπότε congrats στην arrostia για άλλη μια φορά...

    ReplyDelete