Monday, March 7, 2011

The December Sound


Ακόμα μια μπάντα που ανακάλυψα ολίγον τι ετεροχρονισμένα (4 χρόνια give or take). Να 'ναι καλά γνωστός private torrent tracker με το similar artist map του (όπως επίσης και οι Disappears).

Ένας δίσκος, γνωστός ως 'Silver Album', κυκλοφόρησε το 2007, γαμεί, θόρυβος πολύς, όμορφες μελωδίες επιμελώς κρυμμένες κάτω απ' τον προαναφερθέντα θόρυβο, επιρροές My Bloody Valentine φούλ, τι άλλο να θελήσει κανείς με τέτοιο καιρό;

Ψάχνοντας στο ίντερνετς για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μπάντα έπεσα στο σάιτ του ΝΜΕ, όπου οι τύποι τους εκθειάζουν (δικαίως). Μάνο, σου έφτιαξα την μέρα. Troll away!

Θα ήθελα να κλείσω αυτό το ποστ-ξεπέτα με μια ατάκα του στύλ "και τώρα παω να φάω λίγη ταραμοσαλάτα" ή "πάω να πετάξω χαρταετό στα σκουπίδια" ή κάτι τέτοιο, αλλά δυστυχώς την τελευταία δεκαετία κατέστρεψα μάλλον ανεπανόρθωτα το πεπτικό μου σύστημα οπότε λαπάς για μένα (και) σήμερα.

Lesson learned: η επιγραφή 'ΚΡΕΑΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ' δεν κάνει ενα σουβλατζίδικο λιγότερο επικίνδυνο. Και όχι, με τα χρόνια δεν αποκτάς ανοσία.

Όπως και να χει, ποτέ δε μου άρεσε η καθαρή Δευτέρα. Πέρυσι που είπα να το ρίξω έξω οδήγησα κανα μισάωρο, έκανα άλλη μιαμιση ώρα για να βρώ να παρκάρω στου διαόλου τη μάνα και τελικά περίμενα άλλο τόσο στο όρθιο μέχρι να βρω να κάτσω σε μια ταβέρνα οπου τα μόνα βρώσιμα είδη που είχαν επιβιώσει της επέλασης των βαρβάρων ήταν τα χαρτινα τραπεζομάντηλα, οι οδοντογλυφίδες και κάτι θλιβερά καλαμαράκια με όμορφες αναμνήσεις απο την Ιουράσια περίοδο. Και όλα αυτά φυσικά συνοδεία  'ΚΨΜ hits' στο ρηπήτ.

Τώρα που το καλοσκέφτομαι, μου την δίνει τρελά η καθαρή Δευτέρα. Είναι σαν την τσικνοπέμπτη των χορτοφάγων - τι πιο εκνευριστικό;

3 comments:

  1. πολύ trippy εξώφυλλο...καλό σημάδι..

    ReplyDelete
  2. ούτε καν δεκέμβριο δεν τον ανακάλυψες ρε γαμώτο...κατεβάζω και τα λέμε

    ReplyDelete