Monday, December 1, 2014

#20 Trust - Joyland [Arts & Crafts]


Robert Alfons κι ας μη γαμήσω ποτέ. Το 'χει ο τύπος. Νομίζω το Joyland είναι καλύτερο στο σύνολό του ως άλμπουμ απ' το TRST (2012), κι ας μην έχει κολληματικά τύπου 'repeat for all eternity' tracks όπως το Bulbform π.χ.

Κρίμα που την έκανε η Maya, φαινόντουσαν γαμάτο δίδυμο (ή και κάτι παραπάνω) στο video του Candy Walls. Σίγουρα θα υπάρχει μια δακρύβρεχτη ιστορία πίσω από αυτό το σκηνικό.

Τέλος πάντων, θα ήθελα να γράψω κάτι καλύτερο, πιο ενδιαφέρον κλπ αλλά όλη μέρα σήμερα ήμουν δουλειά, έχω εγκαταστήσει περισσότερες φορές το Office και το Autocad απ' όσες θα θεωρούσε ένας ψυχίατρος υγιές, έχω χωθεί σε μέρη που ο ήλιος έχει να φωτήσει χρόνια (βλ. πατώματα cubicles) ενώ στα καπάκια, στη φάση δηλαδή που είχα μόλις μπει σπίτι κουβαλόντας ψώνια, άρχισαν τα τηλέφωνα για περαιτέρω tech support ενώ το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να στήσω μια γαμημένη βιτρίνα που αγόρασα απ' τα ΙΚΕΑ και να χώσω μέσα κάποιες απ' τις φιγούρες που τρώνε σκόνη τόσο καιρό στο νέο σπιτι. Και να φάω. Και να κοιμηθώ. Πάντως στην επιστροφή στη Βουλιαγμένης ξεμπούκωσα λίγο το αμάξι με το Geryon, κάτι είναι κι αυτό.

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν. Γαμεί ο δίσκος, το είπα, έτσι;


1 comment: